15 березня 2019
Ринку нержавіючих труб пророкують стійке зростання на 10 років

Згідно з новою доповіддю Future Market Insights ємність ринку зварних труб з нержавіючої сталі до 2028 року досягне 20,9 млрд дол. з нинішніх 13,5 млрд дол. Це означає, що попит на нержавіючі труби зростатиме наступні 10 років на 4,5% щорічно.

Нержавіюча сталь поки залишається менш популярною у широкому використанні через те, що труби з вуглецевої сталі мають більшу міцність, кращу зварюваність та більш високу теплопровідність. Проте прогрес у зварювальних технологіях може призвести до витіснення з деяких сфер виробництва звичайних виробами з нержавіючої сталі.

Найбільш ймовірним дослідникам Future Market Insights видається перехід на нержавіючі труби у будівельних металоконструкціях. Нержавіюча сталь є важливим компонентом, який використовується для будівництва попередньо спроектованих будівель. Швидка індустріалізація та пов’язана з цим урбанізація призводять до швидкого зростання будівництва попередньо сконструйованих будівель, тим самим підживлюючи попит на нержавіючу сталь. Очікується, що цей фактор стане гарною ознакою для зростання ринку зварних труб з нержавіючої сталі.

Ще одна тенденція, яка спостерігається на світовому ринку зварних труб з нержавіючої сталі – використання їх для розподілу питної води. Висока міцність, стійкість до корозії, корозійна стійкість, пластичність та механічні властивості нержавіючої сталі роблять її ідеальною для будівництва труб, якими транспортують питну воду. Це стимулює попит на зварні труби з нержавіючої сталі у галузі розподілу та транспортування води по всьому світу.

Крім того, обладнання для буріння свердловин, промислові трубопроводи, водопостачання та транспортування води, а також транспортування нафтохімікатів потребують складних рішень для трубопроводів, які викликають потребу в використанні зварних труб з нержавіючої сталі. Очікується, що цей фактор дасть хороші результати для зростання обсягу світового ринку зварних труб із нержавіючої сталі у найближчому майбутньому.

Урбанізація приносить з собою зростаючі потреби у чистій та питній воді, а уряди кількох країн, які стрімко розвиваються, прагнуть використовувати труби з нержавіючої сталі при встановленні водопроводів для внутрішнього споживання та сільськогосподарських цілей. Уряди у всьому світі також планують стратегічні ініціативи щодо управління стічними водами для зменшення забруднення води та покращення її якості шляхом створення ефективних систем збирання промислових стічних вод. Ці ініціативи включають використання зварних труб з нержавіючої сталі. Очікується, що це також призведе до зростання виручки світового ринку зварених труб із нержавіючої сталі у наступному десятилітті.

Розповісти друзям:
Будьте в курсі подій!
Отримуйте своєчасно інформацію про знижки та акції компанії, читайте свіжі новини зі світу автомобілів

Новости компании