4 червня 2019
Перила з нержавіючої сталі в дизайні екстер’єру

Візитна картка кожної будівлі – її екстер’єр. Тому турбота про зовнішній вигляд заміського особняка, невеликого приватного будинку або багатоповерхової офісної будівлі – запорука їхньої привабливості. Лідером продажів у сегменті екстер’єру на сьогодні є перила з нержавіючої сталі.


Нержавіюча сталь – – як її називають у народі – матеріал функціональний, практичний, але не дешевий. У той самий час існують типові конструкції з відпрацьованою технологією виготовлення, що дозволяє мінімізувати витрати.

поручні з нержавіючої сталі

Причини популярності таких виробів, як перила з нержавіючої сталі, криються в ідеальній якості поверхні та здатності матеріалу набувати практично будь-якої форми та вигляду, тобто він дозволяє втілити в життя величезну кількість дизайнерсько-конструкторських рішень. Такі конструкції чудово почуваються на відкритому повітрі, оскільки добре переносять будь-які атмосферні умови. Ні дощі, ні пекуче сонце не зіпсують нержавіючу сталь – легована сталь не схильна до корозії та гниття. Крім того, перила з нержавіючої сталі не потребують додаткового догляду, наприклад, фарбування або миття.


Нержавіюча сталь значно довговічніша за будь-які інші оздоблювальні матеріали – вона практично вічна. Тому будь-який професіонал зможе з упевненістю сказати, що незалежно від призначення захисних конструкцій, саме нержавіючий метал є універсальним вибором виходячи з співвідношення ціни і якості. Власне, поєднання технологічних характеристик, а також сфери застосування і дозволяють нам спостерігати конструкції з нержавіючої сталі практично повсюдно.

Основним критерієм вибору матеріалу для виготовлення огородження є дизайн приміщення, поруч з яким воно монтується. Вибір величезний, він задовольнить навіть найвибагливішого клієнта, оскільки комбінувати нержавіючу сталь можна зі склом, деревом, пластиком і навіть з іншими металами в залежності від фантазії замовника.


перила з нержавійки

Традиційне огородження складається з поручня та вертикальних опорних конструкцій. Простір між стійками заповнюється відповідно до дизайну будівлі. Це можуть бути паралельні прокиди, вертикальні стійки, скляні екрани або екрани з перфорованої сталі, різноманітне дерево, а також ручне кування або кування з типових штампованих елементів.

Ключове завдання поручнів з нержавіючої сталі – підвищення безпеки пересування сходами. Перила з нержавіючої сталі – один із основних компонентів надійності, опорний елемент сходів, тому конструкція має витримувати вагу людини. Важливо і правильно підібрати висоту поручнів. Наприклад, для людей середнього зросту оптимальна висота поручнів від підлоги може становити близько 90 см, а для більш високих – до 1-1,2 м. Стійкість конструкції залежить і від грамотного монтажу огородження. Наприклад, широкі та відкриті сходи необхідно оснащувати поручнями з обох боків. Якщо сходи вузькі або межують зі стіною – достатньо закрити вертикальний проліт між поверхами. При цьому для комфортного пересування поруч з поручнями варто обладнати стіну.


Перила з нержавіючої сталі легко і швидко монтуються на будь-якому матеріалі, будь-то бетон, керамічна плитка або дерево. Крім цього, перила з нержавіючої сталі можуть бути закріплені безпосередньо на сходинку або ж до торця виступу. Кріплення сходових огорож реалізується за допомогою анкерів, болтів та шурупів, спеціально призначених для цих цілей.

Також перила з нержавіючої сталі служать для надання екстер’єру декоративності та функціональності. Зовнішній вигляд сходів визначається складовими елементами огородження. Воно має бути не тільки механічно міцним, а й просто гарним. Завдяки своїй відбивній здатності, перила з нержавіючої сталі не виглядають грубими та надмірно важкими, навіть якщо проектувальник перестарався і зробив конструкцію громіздкою. Спеціальне дзеркальне полірування та гравіювання можуть надати таким поручням неповторного вигляду та вишуканої краси. Якщо ж особливість екстер’єру не допускає явного блиску, застосовують метод матування або сатинування – поверхня труби проходить додаткову обробку на піскоструминному устаткуванні.


огорожа з нержавіючої сталі


Перила з нержавіючої сталі цілком можна назвати стильними елементами безпеки. Оскільки такі поручні – це не тільки традиційна необхідність, що виконує захисну функцію, але також елемент дизайну та екстер’єру. Як частина декору, перила з нержавіючої сталі максимально зручні, гранично функціональні, а також мають жорстку і надійну конструкцію. Вони чудово вписуються в будь-який стиль оформлення екстер’єру, надійні та довговічні.

Розповісти друзям:
Будьте в курсі подій!
Отримуйте своєчасно інформацію про знижки та акції компанії, читайте свіжі новини зі світу автомобілів

Новости компании